Kiadó: Alfabétum Kft.

Felelős szerkesztő: Kovács Barbara

A weboldalon megjelenő cikkek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá esnek. A teljes cikket, vagy annak részleteit tilos másolni vagy közzétenni a szerző és a kiadó írásos engedélye nélkül.

Ha kérdése van az oldallal kapcsolatban, írjon nekünk bátran

9 + 5 =

Adatvédelem

Az Alfabétum Kft. a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további másik fél számára. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az Alfabétum Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított. Adataid törlését, módosítását bármikor kérheted írásban az info@konyved.hu e-mail címen. A webáruház oldalainak böngészésével, hírlevélre feliratkozásoddal, ajándék e-book igényléseddel elfogadod az Alfabétum Kft. adatkezelési elveit.

Tárhely szolgáltató

INTREX-HOSTING KFT.
8000 Székesfehérvár, Nyitrai utca 49/4
Telefon: +36 1 987 6851
Fax: +36 1 5100 125
E-mail: info@domain-ellenorzes.hu

Általános Szerződési Feltételek

A megrendelés elküldésével a szerződés az Alfabétum Kft.-vel kerül megkötésre (2112 Veresegyház, Anonymus utca 16. Cj.: 13-09-152469). A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!Ügyfélszolgálatunk a megrendelés után minden esetben e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést és a fizetési feltételeket. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 10 munkanapon belül.A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló e-mail alapján minden költséget tartalmaz.A számlát a csomag tartalmazza.A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. Ilyen eset, amikor kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő általa szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra a termék.A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésed rögzítésével elfogadod az Alfabétum Kft. Által működtetett www.konyved.hu honlap általános szerződési feltételeit.
Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot erre a linkre kattintva érheti el.
Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

Pin It on Pinterest

Share This